Organizacija dogodkov

ORGANIZACIJA TEKEM

Prirejamo razna rekreativna tekmovanja za organizirane skupine, delovne organizacije in podobno. Za skupine od 10 do 120 tekmovalcev priredimo tekmovanje na smučišču ŠC Rudno. Za večje skupine, ( cca nad 65 tekmovalcev) smučišče uradno zapremo in obratujemo samo za organizirano skupino.  Na polovici smučarske proge organiziramo tekmovanje, na drugi polovici pa je možno prosto, rekreativno smučanje ali ogrevanje za tekmovanje.

Tekmovanje lahko izvedemo v različnih panogah: slalom, veleslalom ali pa tudi sankanje ali ostale igre na snegu. Vsa tekmovanja merimo z lastnimi urami Alge-timing, po ozvočenju pa vam lahko priskrbimo tudi komentiranje tekmovanja. V našem ogrevanem šotoru vas lahko postrežemo z hrano (pasulj, golaž, ričet, narezek, domače suhe klobase in zaseka, itd.), za pijačo pa je poskrbljeno v naši okrepčevalnici.

Osnovna ponudba:
– smučarska vozovnica (dnevna)
– postavitev proge,
– štartne številke,
– meritve rezultatov,
– obdelavo rezultatov,
Cena izvedbe tekmovanja (štartnina) je 15€ / udeleženca. (Cena vsebuje DDV. V ceni priznanja (medalje, pokali,…) niso vključena.

Lahko vam priskrbimo tudi ozvočenje, cena 30€/tekmovalca. Z ceni je zajeto:
– vodenje tekmovanja
– komentiranje tekmovanja
– razglasitev rezultatov in podelitev priznanj.

Ponudbo prilagodimo željam in potrebam skupine. Za več informacij ali pripravo ponudbe pokličite na: Mirko Gartner, telefon: 041/386-659 ali po elektronski pošti: infoAFNAsc-rudno.si

Smučar v spodnjem delu

Tekmovalec na postavljeni progi v spodnjem delu smučišča.

 

TRENINGI KLUBOV

Smučišče je zelo primerno za treninge klubov, ki so v zadnjih letih vedno pogostejši. Na voljo imamo dva načina izvedbe treningov.
V času izven rednega obratovanja smučišča (v tem primeru je skupina sama na smučišču) ali v času rednega obratovanja smučišča ( v tem primeru je potrebo prostor za trening ločiti od ostalih smučarjev z postavitvijo traku)

Na smučišču veljajo karte SSV AS,ESSV AS in SV AS!

Za koriščenje teh vozovnic je potrebno vozovnice menjati na blagajni smučišča za nadomestno smučarsko vozovnico. Vozovnico AS vrnemo po končanju smučanja.

ŠPORTNI DNEVI

Smučišče je primerno za organizacijo osnovnošolskih športnih dni. Na njem lahko smučajo tako začetniki kot tudi tisti z boljšim znanjem smučarskih veščin. Pomembno je poudariti, da je smučišče v dopoldanskem času za ostale smučarje zaprto (med tednom redno obratujemo samo popoldne). Tako skupina na smučišču smuča sama in je bolje poskrbljeno za varnost.

Tudi lega in konfiguracija smučišča omogočata dober nadzor nad otroki. Za tiste, ki ne smučajo, sta ob smučišču sankališče in tekaška proga. Organizirati je možno tudi razna tekmovanja – veleslalom, sankanje, tek na smučeh…

Več informacij ter rezervacija smučišča
Mirko Gartner, telefon: 041/386-659