Skupinski smučarski tečaji v prihajajoči sezoni 2022/23

Naše smučišče že pridobiva pravo zimsko podobo, tako da čakamo samo še ohladitve in nova sezona smučanja na Smučišču Rudno se lahko prične. Nekaj najnovejših utrinkov iz smučišča lahko najdete na našem Facebook kanalu ali spletnih kamer.

Tudi v letošnji sezoni bomo izvajali skupinske smučarske tečaje za otroke (4 – 10 let). Prijave bomo pričeli pobirati že naslednjo nedeljo 20. 11. ob 20:00, preko prijavne spletne strani.

POZOR! Zaradi velikega povpraševanja v lanski sezoni in nejasnih časovnih okvirjev izvedbe razpisanih terminov smo se v letošnji odločili, da bomo prijave na vse predvidene termine pobrali že pred začetkom sezone. S tem upamo da bo možnost prijave na tečaje bolj pravična za vse kandidate.

Predvideni so 3 termini:

  • prvi v decembru,
  • drugi v januarju in
  • tretji v februarju.

Prosta mesta – prijave pobiramo do zapolnitve mest. Prijava je potrjena šele ko prejmemo plačilo avansa, v nasprotnem primeru sprostimo prijavno mesto.

Časovni okvirji vadb – vsi termini se bodo izvajali tako za vikende kot med tednom v popoldanskem času v času obratovanja smučišča, oziroma po dogovoru z vodjo skupine.

Več informacij in prijavni obrazec dobite na spletni strani skupinskih tečajev: https://tecaji.sc-rudno.si/ .